Wij willen de oplossing  zijn die u ondersteunt in alle velden van uw  onderneming. Wij organiseren uw boekhouding van A tot Z, op de manier die u handig vindt. De nodige documenten kunnen binnengebracht of digitaal aangeleverd worden, Boekt u zelf en hebt u enkel nood aan advies en controle?  Onze Boekhoudoplossingen laten u toe zelf  mee te stappen in het rapporteren voor zover U dat wilt.

 

Als adviseur over uw fiscale strategie, want advies in fiscaliteit gaat verder dan het verwerken en versturen van de belastingaangifte, lichtten wij de wetgeving toe. Door verschillende fiscale mogelijkheden tegenover elkaar af te wegen, zorgen we ervoor dat u in fiscaal opzicht optimaal kan ondernemen en rekening kan houden met de risico's verbonden met uw inkomen.

 

Meedenken in het ondernemerschap met respect voor uw ambitie, visie en engagement, van de kleinste  zelfstandige in bijberoep tot een familiale KMO Holding structuur. Ieder dossier wordt persoonlijk gevalideerd door mijzelf als expert - accountant.  Geen cascade van inputters - Junior accountants - dossierbeheerders - Senior accountants - ... Ik ken uw dossier.

 

Eenvoudige rapportering op maat van uw wensen, volstaat een rapport of wenst u periodieke opvolging? we streven ernaar u te behoeden voor financiële verrassingen.

 

Debruyne David